1 Temmuz 2013 Pazartesi

Tatil Güzel Şey

Tatil benim için hızla devam ediyor. 1 hafta sonra Fransa'ya gidiyorum dil kursu için. Biraz kilo aldım, Fransa benim için bu fazlalıklardan kurtulma yeri. Anne-baba evinden uzakta, insan tek başına yaşamaya çalışınca otomatikman kilo veriyor. Bir de malum öğrenci hayatı, her yere tabanvay :)

2 yıl önce bugün Paris'e gitmiştim. Bütün kilo verme maceram orada başladı. Bazen küçük bir kıvılcım gerekiyor başlamak için. Yıllardır denemediğim şey kalmamıştı ama başaramamıştım işte. Bu hayatta her şeyin bir zamanı varmış. Ben kilo verirken bunu öğrendim.

Bu sefer Paris'e değil güneye gidiyorum. Yıllarca deniz kenarlarından kaçtım. Çünkü 14 yaşımdan beri etek, şort, elbise giymemiştim. Bu yıl bilerek ve isteyerek gitmek istedim. Bu yıl ilk kez mart ayında altına siyah, kalın opak çorap giyerek bir elbise giymiştim. İlk başta bikini altı giymiş bir fil gibi hissettim kendimi. Sonra aynaya baktığımda, "abartma artık fil değilsin olsan olsan minik fil yavrusu olursun." dedim kendi kendime:) Sonra da attım kendimi sokağa. Bir tedirginlik olmadı değil. O günden sonra 3 gün önce giydim yine elbise. Yaz günü siyah çorap giyilmez ki, çorap kamuflajım da yoktu bu sefer. Yavaş yavaş bedenime alışırken, şortlarla, eteklerle de barışıyorum galiba :)

Ayyy makaronları yuttum bugün! Hazır elbiselerle ilişkimizi düzeltirken oldu mu bugünkü çikolatalar, makaronlar Tansu'cum?!! Neyse artık önümüzdeki günlere bakacağız:)



Fotoğrafta tek makaron olduğuna aldanmayın:) Kahveyi biraz içip makaronları da löpürdettikten sonra, "Tansu'cum, hep salata yerken fotoğraf koyuyorsun, biraz da bunları itiraf et!" dedim kendi kendime. Anlayacağınız, diyet için kötü benim için iyi bir gündü:)

7 yorum:

  1. Kahve yaninda kruvasanlara ve baget ekmeklere özellikle dikkat et orada. Onlar daha tehlikeli.SULE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl!! Nasıl köşe kapmaca oynayacağız bu tehlikelilerle bilmiyorum.:)

      Sil
  2. Hayırlı yolculuklar :)) Hatta şimdi Fransa'ya varmışsınızdır bile :))
    Türkiye'ye istediğiniz kiloda ve mutlu anılarla dönmeniz dileğiyle,sağlıcakla kalın..

    Not :) Gezip gördüğünüz yerleri (özellikle antik yerleri ;) ) ve tattığınız lezzetleri bizimle paylaşmayı unutmayınız ki bizde görmüş ve tatmış kadar olalım :)))

    İyi tatiller :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)

      Öneriniz üzerine burayı yazmayı nasıl planladım, gördüklerimi yediklerimi yazacağım. Hem de buradaki yemek alışkanlıklarından bahsedeceğim biraz, malum fransız kadınları zayıf :)
      Siz de en yakın zamanda istediğiniz kiloyu görürsünüz umarım, hepimiz incecik olalım :)

      Görüşmek üzere,

      Sil
  3. Kahvenin kenarına konulan kruvasanlara lezzetli görünüyor..

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir tarife benziyor. Deneyeceğiz!

    YanıtlaSil
  5. Zevkli bir gezintiymiş sanırım.

    YanıtlaSil