2 Mayıs 2013 Perşembe

Emekli Hayatı :)

Hep evden ara öğünlerimi yanımda götürüyordum okula. Çoğu zaman instagram'da paylaştım fotoğrafları. Artık yavaş yavaş yemeklerimi de taşımaya başladım. Tabii akmayacak, kokmayacak gibi olanları. 2 gündür diyetisyenimin tavsiyesiyle öğle yemeklerinde musli ve yoğurt yiyorum. Okula götürmek de kolay oluyor.


Spor salonu üyeliğim bittiği ve havalar da güzel gittiği için sahil yolunda yürüyüş yapıp bisiklete biniyorum. Belediyenin spor aletlerinde de yürüyüşün üzerine özellikle bel çevresindeki yağlanmalar için olan hareketleri yapıyorum. Zaten her gün yürüyordum, asıl antremanlarım bitince inanılmaz bir boşluğa düştüm. Emekli olmuş amcalar gibiyim, kendime yeni bir hobi arıyorum. Sanırım dansa başlayacağım.

Bir de bu kadar boş vaktim olunca, dün bir salata uydurdum kafamdan. Tam bir sağlık deposu oldu! İçine evde ne varsa doğradım. Ispanak, semizotu,marul,maydonoz, kırmızı biber ve enginar koydum. Salataları yağsız yemeğe alıştığım için ben yağ koymadım sadece nar ekşisiyle soslandırdım. Siz de damak zevkinize göre içine istediğinizi atıp uydurma salatalar yapabilirsiniz:)



NOT: Fotoğraflarım öyle profesyonel değil, kendim çekmeye çalışıyorum. Kusura bakmayın. Ben de zaten profesyonel değilim, açıkçası biraz da teknoloji özürlüyüm. Artık olduğu kadar:)

2 yorum:

  1. Sanirim size bunu soyleyen 544737636838. Kisi falan olabilirim ama fiziginiz, yuzunuz harika! Banada bunu soyleyen cok kisi oldugu halde ben takmayip ortalikta diyeeee diyeeet! Diye gezdigim icin sizi anliyorum. Mutlu diyetler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Bu bizim yaşam tarzımız, her gün diyetteyiz! Mutlu diyetler :))

      Sil