3 Mayıs 2015 Pazar

Max Factor Clump Defy Rimel

Bu benim ilk kozmetik ürün inceleme yazım. Makyajı, cilt bakımı yapmayı her zaman çok sevdim. Güzellik bölümü bloga yeni katılan bir kategori. Diyet maceramın yanında farklı bir renk olsun istedim. Umarım hoşunuza gider.

Ben makyaj malzemesi almaya bayılanlardanım. Bazen gereksiz, parasının hakkını vermeyen ürünler aldığım da oluyor. Bu sebeple kullanıp çok memnun kaldığım ya da hiç sevmediğim ürünleri güzellik başlığı altında incelemeye karar verdim. Böylece almayı düşündüğünüz ürünleri daha önceden ben denemişsem ve hakkını vermeyen bir ürünse boşuna masraf yapmamış olursunuz. Amaç kozmetik hayal kırıklıklarının önüne geçmek :)



İlk incelemek istediğim ürün, yıllardır kullandığım ve beni hiç pişman etmeyen bir maskara. Yüksek ya da uygun fiyatlı birçok marka denedim ama bence en iyisi Max Factor. Kirpiklerimi uzatmasından, kıvırmasından ve tek tek ayırmasından çok memnunum. Benim için rimellerin en büyük sorunu, kirpiklerde topaklanması. Max Factor'da böyle bir sorunu hiç yaşamadım. En büyük artısı bu. Gözlerimde bazen hafif batma etkisi yaratıyor ama neden kaynaklandığını henüz bulamadım. Tek eksi yönü bu. Max Factor dışında L'oreal'in False Lash Architech isimli kabı gümüş rengi olan rimelini kullanıyorum ama gözümde bir Max Factor değil. Rimel arayışınız varsa kesinlikle bir deneyin derim. Yalnız küçük bir hatırlatma: Bendeki duruşunu çok beğenen bir arkadaşım denediğinde kendinde sevmedi, o yüzden almadan önce deneyin. Ben bayılıyorum, bence pişman olmazsınız ama yine de herkesin beğenisi, kirpik yapısı farklı tabii.







 Fotoğraflar: Hazal Aslan

1 yorum:

  1. Sevgili Tansu, tam olarak nasıl göründüğüne dair yakın çekim fotoğraf var mı acaba?

    YanıtlaSil