15 Ekim 2012 Pazartesi

Eski pantolonla :))

Before/ after yazım ve özellikle fotograflar çok ilgi gördü. İnsanlar eski halimi bilmedikleri için merak ediyorlar doğal olarak. Bugünkü fotograflar benim için çok değerli olan canım arkadaşım Deniz'den.

Eski büyük beden kıyafetlerinizden sadece en büyük olanını saklayın, diğerlerini ise atın çöpe gitsin!









                                

2 yorum:

  1. İradene bayıldımm. Ben de gecen sene bu zamanlarda 75 kiloları gördüğümü bilirim. Şu ansa 60ta kilitlendim. İstediğim her şeyi yedim ama akşam 7 den sonra yemeyi kesip yürüyüşü hayatıma devamlı olarak sokmam bunu sağladı ama internetteki hiçbir diyet yazısına uymadım kendi bünyeme uygun diyeti kendim keşfettim. Şimdiki hedefim bir 10 kilo daha bunu da yazılarını takip ederek sürdürücem :)

    YanıtlaSil
  2. En güzelini yapmışsın, kimsenin bünyesi aynı değil. İnternetteki diyetler herkese aynı etkiyi yapmıyor hatta bazılarına ters etki bile yaratabiliyorlar. Son 10 kiloyla sana başarılar dilerim:) Son kilolar daha zor gidiyor ama sen zaten zayıflama programını oturtmussun, çok güzel kilo vermişsin. Umarım son kilolardan da istediğin gibi kurtulursun, ben de son kilolarımla boğuluyorum darısı benim de başıma :)

    YanıtlaSil