19 Şubat 2014 Çarşamba

Haftamın Özeti

   Hani hep filmlerde derler ya, 2 haberim var biri iyi biri kötü. "Önce hangisini duymak istersin?" diye. Benim de böyle. Önce kötüden başlayayım. Telefonumu mahvettim! Tuvalete düşürdüm. İnsanlarla dalga geçerdim nasıl düşürebilirsin diye ama büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazımmış.( Ama biz lokmalarımızı da ufaltalım malum diyetteyiz.) Evet, ben de tuvalete telefon düşürenler kervanına katıldım. Önce insanlara söylemeye çok utandım ama sayımız hiç de az değilmiş. Pirince koyunca düzeleceğine çok inanmıştım ama olmadı.
  Başınıza böyle bir durum gelirse aklınızda olması gerekenleri tecrübemden faydalanarak söyleyeyim: 
Telefonu aldığınızda, tam olarak kurumadan tuşlara basmamak gerekiyormuş  ben kontrol etmek için hemen bastım, yanlış yapmışım. Hemen bataryayı, sim kartı çıkarıp pirinç dolu bir kavanoz ya da poşette hava almayacak şekilde, bir kaç gün bekletmek gerekiyormuş. 

   İkinci ve iyi habere geçelim. Kendime diyetlerle ilgili yeni okuma kitapları aldım. Kendimle, diyetimle, vücudumla arama başka öncelikler girmişti, şimdi sıra tekrar yakınlaşmakta. Beni korkutmuşlardı "Böyle devamlı diyet, spor devam edersen obsesif bozukluklar yaşamaya başlayacaksın" diye ve ben de korktum! :) İnsanın hobisi, sağlıklı yaşam olamaz mı arkadaş? Tamam herkes hamburger yemeye giderken sebze arayarak arkadaş ortamındaki ayrık otu olabilirim ama özümde iyi bir insanım:) İşte ne zaman ben de diğerleri gibi olayım, herkes gibi takılayım, ayrık otu olmayayım diye düşünmeye başlayınca patladım. Öyle hem daha zayıf ve sağlıklıydım hem de daha mutluydum. Uyumlu olmak güzel bir şey ama metabolizmam bu kadar yavaş çalışırken yiyip yiyip kilo almayanlara uyum sağlamaya çalışmak yanlış bir karardı:)  Aşk-ı Memnunun çok meşhur olan bir repliği vardır: 
- Sen Bihter Ziyagilsin, aptallık etme. 
Bunun Tansu versiyonu: 
- Sen eski tombiklerdensin, aptallık etme! 

   Bir de saçlarımı kestirdim bugün. Öyle çok kısa değil ama eski haline göre oldukça kısa. Uzun saç, kısa boyluları daha kısa gösteriyor. 1.55 boya, benim neyime zaten uzun saç:) O zaman bu yazının finalini, bir efsanenin sözüyle yapalım: 
" Bir kadın, saçını kestiriyorsa hayatını değiştirmek üzeredir." Coco CHANEL 

                                  
                             


2 yorum:

  1. Telefonun bataryasını çıkartıp fön makinesiyle hem bataryayı hem telefonu kurutmak da etkili oluyor ;) Yeni kitaplarının isimlerini,yeni saç stilini ve LPG seanslarının gidişatını merak ettim canım :)
    evergreen

    YanıtlaSil
  2. Bende sacimi kestirdim, hayatimda büyük bir degisiklik yok, sadece biraz zayifliyorum :)

    Bende 154 cm.yim kisa sac iyidir, genc gösterir :)) ( 45 yas)

    Bende su Lpg yi merak etmistim ,ise yariyormu, memnunmusun? Sevgilerle.

    YanıtlaSil