11 Haziran 2015 Perşembe

Yeni Hayat, Yeni Hedefler

Uzun zamandır yazamamıştım. Çok yoğun bir dönem geçirdim. Üniversite hayatımın son finallerine girdim. Hem artık bitti ve sonuna geldim diye çok keyifliyim hem de ne çabuk bitti diye de hafif bir burukluk var.

Zaman çok hızlı geçiyor derlerdi de inanmazdım. Gerçekten 18 yaşımdan sonraki dönem nasıl geçti anlayamadım. Hala kendimi 19 zannediyorum ama yıllar geçti. Aynı konuşmayı annemle yaptığımdaysa b"en de 30 yaşımdan sonrası nasıl geçti anlayamadım" diyor. Her yaşın ayrı güzelliği, deliliği ya da dinginliği varmış. 2 gün sonra da doğum günüm, bakalım hayatımın 23. yılında neler yaşayacağım, başıma neler gelecek :)

Hayatımın bir döneminde çok spontane yaşıyordum, şimdi giderek garantici oluyorum. Büyümek böyle bir şey miymiş acaba? Şimdi bulunduğum noktadan 1 sene sonra nerede olacağımı hiç bilmiyorum, bu beni biraz tedirgin etmiyor değil açıkçası. Geçen yıl en azından üniversitede olacağımı az çok başıma ne geleceğini kestirebiliyordum. Şimdi henüz bir işim de olmadığı için acaba nerede, nasıl insanlarla çalışacağım diye içimde bir heyecan var.

Hazır tatildeyken ve vermem gereken bedenimde birikmişken onlara yoğunlaşacağım yeniden. Mezuniyet balomdan önce 1 seans kavitasyon yaptırdım. Final dönemimdi ve benim çabuk cevap veren bir şeye ihtiyacım vardı. Bu gibi durumlarda kavitasyon bence ideal. Ama öyle her özel günden önce olmaz, ben en son 3 yıl önce yaptırmıştım. Bende bölgesel olarak basen bölgemde sorunum var (Şu anda gerçi her yerimde yağlarım var, basen bölgem en belirgin olmakla beraber şişkoyum) Daha önce yaptırmıştım, yapılan bölgede derinin yaşlanmasına sebep olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış ve ben bu etkisini yaşadım. İnceldim ama aynı zamanda sarkma da yaşadım. Bu sefer sadece tek seans girdim. Belki biraz psikolojik kendimi rahatlatma amaçlı :) Yan etkisinden dolayı yeniden uzun süreli yaptırmayı düşünmüyorum ama bir anda sonuç verip moral düzeltmesi açısından denenebilir.

Mezuniyet balom vardı salı akşamı ama aceleden makyajımın fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Kendim yaptım makyajımı, Youtube'dan o kadar çok makyaj videosu izliyorum ki yavaş yavaş bir şeyler öğreniyorum sanırım. Mezuniyet makyajım için ayrı bir post hazırlayabilirim yeniden aynı makyajı yapıp. Ayrıca karşıya 2.5 saatte geçmeme sebep olan İstanbul trafiğine de ayrıca teşekkür ederim!

Uzun zamandır fotoğraf çekemedim tabii, yarın sınıfça mezuniyet yemeğimiz var, cuma akşamı da doğum günüm. Bol bol fotoğraf çekip bundan sonra renkli renkli postlar yazabilirim. Bugünkü yazı biraz ordan biraz burdan oldu. Bir sonraki yazı, kilo verdikten sonra geri almak ve almamaya uğraşmak üzerine olacak.

Görüşmek üzere

2 yorum: